KORPEN!

image95

har ar vi fran maskeraden i lordags. korpen till vanster ar mitt alterego.

om tjugofyra timmar kanske...

sitter i skolan. sitter av min multimedia lektion. malin visar mig youtube-klipp det gor det hela lite roligare. 
sen ska jag ga hem och ha trakigt. maste gora klart the annualreportbajskorven. ser inte fram emot att vara vaken hela natten. men det ar nog det enda sattet for att bli klar tills i morgon.

jaja. ville passa pa att blogga medans jag finns. 
(dvs. har internet. for det kanns nastan sa, har du inte internet sa finns du inte. )
















mitt så kallade liv.

igår väcktes jag av att femton åttaåringar som ropar "hej sofia!!" till mig.

idag vaknade jag sent. möttes av en sönderklottrad köksvägg. grabbarna i huset hade tydligen kul i natt när jag försökte sova. min första tanke var skräll. min andra tanke var de får fan måla om själva sedan knackar det på dörren. våran städerska, som tydligen har blivit två städerskor, entrar huset, min tanke är nu fy fan vad pinsamt och de lär ju säga något till hyresvärden och jävla fortismän man bor med.

well. tanterna som städar vårat hus är 80+ ungefär. känns sådär att de ska behöva städa upp efter våran skit. man blir lite ledsen i ögat när de kommer med varsin dramaten med städgrejor i och börjar röja undan på ölburkar, tusen miljoner skor och femtiotre odiskade tallrikar. (bara så ni vet är det våran hyresvärd som har anlitat städerska, inte vi) mitt hjärta klarar inte av det riktigt.

shit. och jag som tyckte att gårdagen började bisarrt!


och förresten alla glada:
senast den 6 november ska vi få internet på riktigt. säger dem. men vi får se hur det går. litar inte på någon i detta landet.


Javla oflyt hela tiden!

image94

http://imdb.com/title/tt0323998/

12.51

woho. tittade pa klockan. tanker pa the strokes. *nord*

sitter i bibblan idag igen. blir jag serios bara for det? OH NO.
ar det bara jag som har problem med sjalvdisciplinen?

idag maste jag hitta en second hand som saljer mobler. har annu inte hittat det i den har stan efter ett ar. JIPPI!

ville bara saga att smala sussie ar nog en av varldens basta filmer.
hade inte sett den pa ett tag tills igar. det var latt hojdpunkten pa gardagen som annars var ratt innehallslos hemma-och-forsoka-jobba-dag. skulle vilja kunna saga som polsa: jobb? nej, jag hinner inte jobba.

monday lunch.

sitter i bibliotekt i skolan. skulle ga hit. skulle jobba. skulle inspireras. jag SKA forsoka!
har tatt morgonrundan med bloggarna, det brukar borja sa. sedan ar man fast.

just nu vill jag bara fa rutin pa mitt liv! kan man kopa rutiner pa ebay kanske? jag klarar inte av att leva detta liv utan rutiner. det blir for slappt och for angestladdat. jag satter press pa mig sjalv och trycker ner mig sjalv nar jag inte klarar av pressen. min hjarna ger mig dumma, fula och harda ord tillbaka medans kroppen fortsatter att ligga still, sova alt. slapa sig fram genom vardagen. this is ANGEST! ett bra ord for att forklara saker. en kansla som man sjalv skapar. skulle man se lattare pa saker och inte gora allt stort som the mountfuckingeverest sa skulle inte kanslan av angest uppsta och ordet skulle inte ens finnas med i min ordlista. so fuck you angest. NU SKA JAG IGNORERA DIG!

bra. da har man bajsat ur sig annu ett blogginlagg.

PS.



this is the shit och det ska besokas nasta gang jag ar i glasgow!


monday morning!

Monday morning
Feels like I'm going down
And every wasted day
Is going through my head
Monday morning
Know it's hard to be young
And challenge everyone
Do you know how it feels?
I run at nights til I drop
I run at nights til I drop
Cause I am astray in my head
And that's in everything I
I am astray in my head
So I can't hear a thing you
Hear a thing you say
Monday morning
Feels like I'm going down
Every wasted day
Is going through my head
Early evenings
These are the times I love
But every now and then
It feels like I am dead
I run at nights til I drop
I run at nights til I drop
Cause I am astray in my head
And that's in everything I
I am astray in my head
So I can't hear a thing you
Hear a thing you say
Monday morning

hello sweden.

da var det bokat. jag aker hem till sverige den 16 november. svensk mark for en helg. slakt, vanner & dop. mycket trevligt hoppas jag pa. blir hemma fredag till mandag, sa det ar snabba puckar. mycket fram & tillbaka, men det ar det vart.

sitter i skolan och vantar pa battre tider (las: slosurfa)
ska ga hem och laga mat. det behover min mage. vill garna sova lite ocksa. satt uppe och tokjobbade till min tutorial jag hade idag. men hjalpte inte sarskilt mycket. blev mer forvirrad av den. fuck it. bajsbrief ar vad det ar!

idag oppnar ett nytt vinstalle i vart kvarter. hoppas pa att det ar vart eftersom varan stammispub har blivit ett chavstalle dar personalen far tanderna utslagna och gubbar far benen avhoppade. jo. ryktena sager sa. sa vi vagar inte ga dit lange. trakigt. for kara kronan var ett vart stalle forr i tiden.

bling VS kling

bling VS kling


ni kan ju tro att detta ar en modeblogg. NEJ. (bara ibland nar jag har lust att satta piff pa livet)

har hort att jag har "elin kling-lugg". :(
tyck vad ni vill. 


luggen ar for lang. jag klipper den standigt. behover ga till en riktig frisor snart. nu har rusta-saxen gjort sina hack for ett tag. nar jag far tid ska jag ga ner pa stan och boka in mig pa stans hetaste (las: det basta carlisle har att komma med typ. duger la i krig) toni&guy (dar for ovrigt frisorelever fran london jobbar. toni&guy i carlisle ar inte mer vart an sa).
det ska jag gora nar jag har tid. borde inte agna mig at bloggandet alls just nu. tiden ar knapp och klockan tickar ner mot min tutorial i morgonbitti.

pa aterseende nar min agenda ar mindre spackad! *business-woman*

skymmning.

klockan ar kvart i sex har i england. sitter fortfarande i studion bland alla seriosa treor som jobbar ihjal sig. medans jag slosurfar pa allt och ingenting. jag har inte gjort nagonting av mina masten idag. jo. vaknat. lektion. min lista ar full av saker som maste fixas. hoppas jag hinner med detta ikvall:

handla

tvatta

stada

sedan ska jag unna mig tva heta & frascha avsnitt av desperate housewives.

LAN-fönstret.

haha. nu har alla i huset lyckats snylta på grannens trådlösa. VÄRT!
vi sitter numera på köksbordet med datorn i på fönsterbänken. där är det enda stället vi hittar. hackers-killar är alltid kul att känna. 

helgen spenderades i glasgow (efter många om och bakfulla timmar kom vi dit). lite lördagsshopping följdes av indisk mat och två öl på the box. där tre band spelade. vi såg två. vi gick när det tredje bandet började spela. det var synd. det lät ju riktigt bra. men min vilja är inte fyra viljor så det blev sängen på vårt B&B. 
klockan åtta vaknade jag av att agnes skulle åka. hon kramades hejdå och jag var knapt vaken för att kunna reagera normalt/sentimentalt som jag känner nu. en jätterolig vecka har spenderats med henne här i carlisle. 
hoppas du (du måste) kommer snart igen bananis!

nu är jag mest trött. och kvällen har spenderats framför tusen avsnitt av OC. ännu ett avsnitt från säsong två ska få natta mig nu när jag tänker sova.

återkommer med lanandet i fönstret. men helst av allt hoppas jag att vi får internet på riktigt snart!

saknar er alla där hemma.

studa som man sa förr i tiden.

idag måste jag verkligen lägga in en högra växel. imorgon väntar tutorial. vilket innebär ungefär brinna i helvetet om man inte har kommit någonstans med uppgiften (vilket jag I N T E har gjort någonstans)

sitter och snyltar internet på anders dator igen. handsome al kom inte hem i natt. undrar vart han är? vi andra satt hemma och drack te och skissade (läs: tjötade om allt och ingenting. det kastades studsbollar, gjordes toast, ännu mera te, pratades om kvinnor/män, etc. etc.) men han ville gå på fest någonstans, och nu är han inte hemma. det känns fel och sitta och snylta internet från någon som man inte vet vart den personen är. mitt oroliga jag börjar bli lite orolig för en tjugofemårig man.

nu har jag kört morgonrundan med allas bloggar. kollat bdb, ansiktsboken, mail, osv. men nu blir det till att lägga in den högre växeln. skissa gånger tusen. för ikväll blir det OLIO med stora bokstäver!


PZOUT!

image88

kick my ass, please!

just do it.

tuesday/studentnight/beer?

image86


OR


image87

this is england.

nu har jag varit här i en vecka. jag lever! ville bara säga det. vi har inget internet i huset ännu. bara anders som är den enda som lyckats hacka sig in på grannens trådlösa. well. här sitter jag nu på anders rum. älskar huset. eller ja, inte smulorna, dammet, spindlarna, de kalla golven. men trettiosjuan är fullkommligt underbart och för inte tala om mina housemates. vi har redan interna skämt och två fulla sopsäckar med tomma ölburkar. kärlek!

idag började skolan igen. inte särskilt motiverad just nu. mastodont uppgift landade såklart i våra händer denna dag och ångesten har redan börjat smyga sig på, men antar att det är så livet ser ut.