the one with the pepping-playlist.

lördagskvällen som jag peppade inte bara en gång, till och med två gånger här, blev fantastisk. äntligen något kul hände i denna brittiska inavelshåla. club olio är en gång i månaden och cluben är verkligen värd att peppas om och om igen. nästa är första mars och det känns verkligen som en evighet dit. :C

idag är det tisdag, och det innebär med andra ord att det är lite drygt en vecka kvar till deadline. WOHO för min framförhållning. taktiken att skjuta upp allt till sista veckan måste fan ändras på om det ska bli något av en människa som mig. det vill säga om jag någonsin ska bli stor, klippa mig & skaffa mig ett jobb.

så nu har jag gjort en peppande spellista i itunes som kanske kan göra mig effektiv några timmar denna afton:




PEPPEN#2


PEPPEN!

PEPPEN!

BIG PLANS!

tänker så jag spricker men inte fan blir jag klokare för det. hurra för framtidsångest!
nog om det.

HELGEN!

Lördag: Sväng på stan med diverse ärenden. Måste verkligen plugga/skissa/designa så långt huvudet hänger med. Kvällen ska spenderas på ett dansgolv i nordvästra england. Dans till electro, indie & pop. Massa alk och vänner.

Söndag: Säger bara köttbullar, skruvar, soffor, svenskt, IKEA (i Newcastle).


sup & svälj trevlig helg!

HALLÅÅ!

fullkomligt lever för mina ljudböcker. har haft hörlurar i öronen i typ 48 timmar. lite svettigt men klart värt för att lyssna på tredje och sista boken, luftslottet som sprängdes.

det känns som att jag bor i stockholm. och jag gillar det.
men befinner mig på en helt annan plats, i ett helt annat land.
hem ljuva hem knackar mig på axeln och gör sig påmind hela tiden.

guuuu vad jag saknar allt som stavas: S V E R I G E

1, 2, 3, 4 fight!

lyssnar på ljudbok. skissar samtidigt (men mest flum & psykadelisk (utan hjälpmedel!!)). lyssnar på nummer två i stieg larssons triologi, flickan som lekte med elden. den ligger på 20 timmar.
är säker på att innan denna veckan är slut kommer jag ha seglat hem alla tre böckerna i hamn och vara djävulskt stressad med briefen.

kanske borde äta mellan varven?

do the dance.

blogdown for sure.

har lyssnat på ljudbok, (män som hatar kvinnor - stieg larsson) hela jävla söndagen. måndagen kommer säkerligen bli ett offer den med.

vill dricka kaffe på ett hederligt konditori inom en snar framtid.

önskar väldigt ofta att jag växte upp på sextiotalet.

nu mera ljubok.

PS. tror att huvudpersonen i boken ser ut som reine brynolfson eftersom det är han som läser upp den. det är lite störande faktiskt. men annars bra berättarröst, helt klart.

fan nu hinner jag inte med det här.

MONDAY//MÅNDAG (SOM OM NI INTE SKULLE FATTA DET)

the milky spots har försvunnit en aning. nöjd.

har stukat foten i sömnen tror jag. inte nöjd.


då skulle det inte va jag.

då skulle det inte va jag.

...och för att citera
florence valentin

men om jag hade karaktär, nog och leva som jag lär. då skulle det inte va jag.

hypad.

hypad.

har precis kollat på I AM LEGEND. ingen tycker den är särskilt bra. ändå är den så jävla hypad överallt. den berörde mig inte särskilt mycket. däremot grät jag som ett litet barn när hunden dog :C pallar inte sånt.

well. rolig fredagkväll för övrigt. sitter hemma själv i hela tysta huset. grabsen har tagit sig ner till rape på fest. men är man sjuk/hängig så fick det bli hemmakväll.
snart blir det nog sova. är trött på facebook sedan dagar tillbaka. har lust att stänga av airporten på datorn och internetfasta i flera månader. skulle det funka tro?

vad fan gjorde man 1995?

ge mig!

ge mig


en sån här vill jag ha. eller skulle snarare behöva en.

kommer från
suck.uk.com

ovärddag.com

är sjuk. bakar scones. kommer missa fest ikväll pga. sjukan. :C

PIMP

PIMP

the milky spots may disapear in a few days.

på tal om ingenting...

på tal om ingenting så blåser det som fan här i england. kan nästan tro att det är en storm på väg. i dunno. kan inte spå sånt där. men på tal om det, så vaknade jag kanske tio gånger imorse och trodde att min mobil ringde, för det blåste så mycket att hela huset vibrerade, väggen som jag sover emot skakade. micke förklarade hur han reagerade på blåsten, han såg gardinerna flyga fram och tillbaka trots alla fönster stängda (hurra för bra isolering och englasfönster i detta land). men min mobil ringde inte en enda gång. den är död. stendöd. och jag har ingen laddare, den ligger kvar i sverige. hurra för livet. så nu måste jag ner på staden och köpa en laddare. hurra för livet vol.2.


på tal om ingenting igen då: till alla er som är intresserade av mammaliv eller bara vill läsa bra bloggar (jag är den senare varianten) så vill jag tipsa om otroligt värda bloggar. ni vet vilka dem är, ni har hört dem förut, men har ni läst deras bloggar?

MARTINA
& MIA

80GB ny kärlek.

rest in peace.


nu har jag en sådan här trevlig & silvrig sak. den ligger och laddar sig här brevid. den är väldigt fin.
samtidigt vill jag passa på att hålla ett litet avskedstal till min gröna lilla älskling som dog i fredags.

kära gröna lilla sak. du var mer än en pryl för mig. du öppnade ditt hjärta och lät all musik du hade att erbjuda strömma i genom mig. 4GB kärlek var mycket på den tiden du kom till mig. och all den tid vi har spenderat tillsammans har jag hållt dig i mina händer eller bevarat varsamt i min ficka. jag har försökt att peppa upp dig och hålla dig vid liv så länge som hjärtat har pumpat. silvertejp och nytt batteri hjälpte ett tag, men längre gick det inte.
RIP min gröna lilla älskling.

sambassadeur.

sambassadeur.

toner från dessa får mitt lilla pophjärta att bulta något enormt.
skivan MIGRATION är så ruskligt bra.

året börjar bra.


framme i fritösen.

fan glömde stickningen, min arlapåse och något varmt att ha på sig.
det är fan för jävla kallt här.
återkommer om fler detaljer senare.
tja.

tillbaka till fritösen.

yep yep. sista kvällen i sverige spenderas med packning in i det sista. nu ska man tillbaka till pommes, blåst, tisdagsöl, huset, skola & allt vad det innebär.

vad ska man inte glömma förutom passet, pengarna & piletten?

gott nytt år!