buhu.

buhu.


kollade på den här ikväll. rätt kass enligt mig.
åh, ville verkligen se något bra en kväll som denna.

något tips kanske?

bara liiiiite tidsfördriv att dela med mig...


skogspromenader & shit.

hatar mitt humör. det driver med mig hela tiden. testar mina gränser och framkallar små salta tårar, och minuten senare glädjekramp i magen. SHITSHITSHIT.
men idag håller det sig lugnt. försöker glädja mig med sådanna där hemmafrusysslor som skogspromenader, disk & städning. det är faktiskt inte så tråkigt som det låter! rätt gött faktiskt.

åh sugen på korsstygn. ska nog hetsa någon hemarbetsbutik i eftermiddag! yey.

mötesplatsen.

image100

woho. idag har jag & kajsin haft 2HANDSHETS här i självdö.
hetsen var värst på gengåvan minuten efter 12.00 och värdast är lätt kupan. GOOD SHIT!

min ångest är lite lättare nu. efter ett mail från min lärare så känns hetsen inte lika total och jag kanske kan börja fokusera på min välmående istället för design i några dagar?!

känner i alla fall att man mår bra av att ta en kaffe i en schleten soffa på mötesplatsen!

DODODODOWHATYOUWANNADODONTTHINKTWICE!

nu ska jag göra följande:

  1. maila
  2. kolla på nya avsnittet av despan
  3. kolla klart på ett vänneravsnitt som jag somnade ifrån i natt
  4. skissa
  5. gå ner i källarn och träna lite

kul att jag prioriterar serier före skolan. ge mig i en spark i röven. skulle behöva en liten diktator med mig i fickan varje dag. som slår mig om jag inte gör vad jag borde. kan man köpe en diktator i fickformat på ebay?

haha. alla englandsfolk,
kolla detta
bloggade tydligen i lördagskväll. lite dimmigt. men vi var på popklubb i göteborg och det var nån snubbe som spelade och han var så lik dansken rune. eller ja, det tyckte jag då i alla fall. haha, värt!

goa gubbar.

goa gubbar.

hoho. snart så, i en annan del av sverige. ciao!

direktblogg från tevesoffan.

kollar på idol. åh min pappa är söt. han visslar med till kinks.
och nu ska kräkkirsti uttala sig. gillar inte idol. men vad gör man inte för att hänga med här hemma om det hetaste samtalsämnet 2005, 2006, 2007...

fast idag är det ju rock-tema. vilket gör det snäppet lite mer intressant!


PS.

kan någon ge mig skills i webdesign? NU?!

jag tänker inte associera till the cure denna fredag.

idag är det fredag. pappa & jag ska äta kyckling ikväll. tänk så svenskt.
orden sitter inte ihop idag så varning för ett osammanhängade inlägg. men det skiter jag i. höhö!

idag började jag läsa harry potter och dödsrelikarna. somnade efter tio sidor, sov i två och en halv timme. mitt på dagen. fan, sov under dagens ljusa timmar, hatar det. men det skiter väl ni i?
i alla fall hoppas jag boken blir bättre än så att man somnar så fort man öppnar den. (detta behöver ni inte kommentera, jag vill inte veta NÅGOT om vad som händer)

imorgon drar min kropp och mitt sinne till göteborg. det ska rullas hatt! det var "längesen" (i mina öron mätt), två veckor sen sist jag var ute på vift. ska bli kul. yeyeyey.

jag fattar inte dealen med deal or no deal?

sötgröten hälsar på.

söt


dagen då jag blev en hora och av med 254:-

Var på pressbyåran igår. Var på jakt efter lite magazin i jakten på inspiration någonstans. Hittade brittiska och välomtyckta grafik, och någon annan svensk designtiding som hette form.
När jag står i kassan för att betala exakt 254:- för dessa magazin, så ser jag ett kille, någonstans i 14-årsåldern, stoppa en dvd-film innanför jackan. Han ser att jag blänger på honom, då säger jag; ursäkta, så där gör man väl inte?!
Killen stoppar tillbaka filmen och frågar mig; vad sa du din jävla hora?! Sedan börjar han asgarva och härmar mig i säkert fem minuter "ursäkta...". Jag bara står och blänger på honom. Killen blir rädd och kollar bort hela tiden, samtidigt som han fortsätter att spela tuff genom att härma mig. Kompisen som är med honom är en lite försynt 14-åring (vild chansning på ålder) som bara skrattar med, lite så där utan att han vill, men han måste för att stärka den osäkra snattarkillen, som är så osäker så att han drunknar i sin alldeles för stora hip-hopkeps. Den försynta killen ser säkert upp till snattarkillen och kommer bete sig precis som honom när han har fått lite mera mod och hår på kroppen. Det är hemskt med förstörda barn!

Sedan tog han sin betalda franska korv och gick därifrån, med den försynta 14-åringen i ett kort koppel.

gårdagens och förmodligen dagens soundtrack.


surfin' in the sofa

surfar och lyssnar på beach boys. drömmen är ju att SURFA på riktigt. glida runt i en surfbuss i hela livet, plocka upp liftare längs vägarna, ha en sån där snygg beachlook jämt, god musik strömmandes ur högtalarna... grym solbränna är icke att förglömma. men det är ju drömmen.

sanningen är att jag sitter vinterblek och sunkig i en lägenhet på tredeje våningen. utanför har plusgraderna dödat snön, och mörkret har legat som ett täcke sedan klockan fyra i eftermiddags. det är söndag, och jag försöker planera mitt liv medans jag snokar runt på diverse communityn. det första går inte så bra (för övrigt tror jag inte på att planera livet det är nog omöjligt, och jävligt tråkigt) det andra går desto bättre om man vill säga så. på teven går det någon svensk kriminalfilm, som alltid på söndagar. sverige är rätt så fint. har tillbringat dagen ute vid sommarstugan, kort men god skogspromenad (och detta börjar likna en kontaktannons). mamma lagade söndagsmiddag med äpplepaj till efterrätt. det är rätt komfortabelt att vara hemma hos päronen.

nummer ett på önskelistan.

SÅ JÄVLA HET!

image97


bild från suck.uk.com


vintervila.

(okej, rubriken är jävligt kentig. men kan liksom inte undgå kenthysterin som råder. har även umgåtts med sveriges största kent-fan de senaste dagarna. notera att jag inte ens lyssnar på kent)

hemma i sverige. i vintersverige.
här ligger snön täckt på marken, det är kyla, det är is. just nu vilar den blå timmen över en ganska tråkig onsdag. jag hade inte väntat mig något annat. snacka om att det finns ro till alla tankar. men frågan är om jag någonsin kommer att bli en klok människa.

snart ska jag ha kvalitétshäng med mamma som det numera heter.
vi ska dricka kaffe som alltid ur de bruna kopparna. sedan blir det kankse handbollshysteri. som alltid i denna staden.

såg att skolan tydligen hade lagt upp lite av mina arbeten på hemsidan (
detta & detta). kul.

där ligger packningen.

image96


...och här sitter jag.
när det är packat och klart + några timmars sömn bär det av hem till sverige.
sanningen är att jag vet inte när jag åker tillbaka hit igen. den som lever får se.

detta beslut kom lite som ett brev på posten. men jag har inte blivit utslängd från skolan eller något. jag vill bara hem ett tag. andas lite svensk luft. för det är väl inte olagligt?

får jag packa klart nu?

mitt hjerta.

det känns som mitt hjärta har slitits ut, och satts tillbaka igen. tankar som river upp min hjärna. tankar som jag tänker som ger mig världens huvudvärk. tårar har trillat längs kinderna. nu känns det mest tomt. men jävligt bra. är lättad.
det är mina hjärnspöken som talar. (alltså inget allvarligt har hänt)


PS.
till dig kära läsare, varför lämnar du aldrig en kommentar? jag vet att du läser ju.

jag vet vart du bor!

:D

INTERNET!!!

TJENA SKABBET!

skabbet, dvs. jag i tredje person, sitter fortfarande kvar i skolan. svettig, febrig, snuvig + en aningen bakis. det var halloween igar. varldens mest oplanerade halloweenfest i varat hus:

intar en kall ol till maten efter en hard vecka. en san dar avslappningsol. tittar pa ett avsnitt fran forsta sasongen av vanner, garvar och sager repliker hogt for mig sjalv. 
sen haller jag pa att somna, nar killarna kommer ner fran overvaningen och ropar BARS (formodligen ropar de inte bars utan ol, men bars ar mer hart och haftigt ord i detta sammanhang), maggis entrar huset, hon har med sig skorpor och alias. en full mickis och lulliga karin och stefan kommer lite senare, och annu senare kommer ross, amanda och sarah. en lugn hemmakvall var inte att tanka pa. sarskilt inte eftersom jag var lika lattpaverkad som en fjortonaring igar. en ol blev tva, och dimman hade lagt sig i ett nystadat rum pa trettiosjuan.

lika nystadat var det inte i morse. inte nu heller for den delen. kanske darfor jag inte orkar ga hem. eller kanske pa grund av att det finns internet i skolan. man ar ju som sagt nagot beroende. hemskt men sant. man ar inte manniska utan internet.

vi fick en ny brief idag ocksa. bokomslag eller nagot liknande. holl pa att somna 57 ganger under forelasningen. men jag tror det kan bli roligt.