det som göms i snö kommer upp i tö.

thejoke

ge mig en mirakelkur så jag blir frisk!

nya länkar uppe.

Stina & Maria har fått en hedersplats i menyraden.

uh.

inne på tredje dagen av sjukan. uh. mitt huvud hänger inte med min kropp och tvärtom. uh. lever i ett vakum blandat med vänner- och o.c-avsnitt. uh. sover mycket. uh. är vaken. fast sover samtidigt. uh. ni känner igen det. sjukan. uh.

har kollat igenom detta inlägg tio gånger nu för att ändra felstavningar och sånt. uh.
är inte med i matchen någonstans. uh.

svennen talar ut.

har varit på "jobbet" idag. nya studion på rape alley. den är snygg och jag trivs som fisken. men är sjuk, fiskar gillar nog inte att vara sjuka dem heller, så helt perfekt har inte dagen varit. min hals ömmar. men idag har jag gått till "jobbet", ätit lunchlåda, haft kafferaster, som en riktig svenne!

hade det varit på riktigt så hade jag, svennen, fått lön idag. cash på kontot. men nu är det inte på riktigt. arbetet som vi sysslar med i våran studio är endast skoluppgifter och csn dröjer ytterligare en månad.

men, åter igen ett men, jag gillar att gå till jobbet!

vad man missar när man inte bor på svenska västkusten en lördag som denna.

god shit

pure love.

pure love.

kära tomten, ge mig en biljett till hot chip som spelar i glasgow på tisdag!

nördig som fan men jag måste...

blödigt inlägg men älskar verkligen mina vänner!

in the country made of tea!

spillde precis ut en hel kopp varm te över hela mig och skrivbordet (verkade som att min dator klarade sig, tur då). bara för att man befinner sig i ett land med stora tekonsumtioner så beöver man faktiskt inte dricka det framför sin käraste ägodel liksom. men puh, tur i oturen att den fortfarand lever, mina ben fick däremot någon grad av brännskada tror jag...eh.

well. dagen, denna torsdag, började med destruktiva tankar men slutar nu med motivation, tack vare underbara vänner som verkligen gjorde denna dag!
idag är dagen då vi startade the rape alley studio, det ska bli arbetsplatsen, jobbet som man går till 9-5 som en riktig svensson och avsluta veckan med fredagsfika och after work med tacobuffé och billig öl!
tjoho, riktigt längtar till mitt svenneliv som börjar på måndag :D
imon ska vi fixa bord, ljusbord och andra detaljer för att fullända våran studio. avsluta såklart med tacobuffé på after worken.

godnatt!


kreativitet + ny slogan = <3

image119

saker man gör när man har tusen andra saker att göra!

framme i fritösen #2

är tillbaka i england igen, och jag rullar.
gillart inte. nu: sova!

skämskudde.

GAAH skäms ju när jag ser att basshunter ska komma till carlisle!!
det är inget mot vad jag kommer att göra när alla britter kommer att påpeka att snubben är svensk, eller när 50% av min klass kommer vara där och digga öronen ur sig.

vad gör man eller?!

världens bästa födelsedag.

världens bästa födelsedag.

hade fest för kajjan igår. lätt världens bästa födelsedag och den var inte ens min!

peppad för bravader.


MIN VÅR ÄR GJORD <3

SMK, SHOUT OUT LOUDS, JENS LEKMAN TO GLASGOW, IN THE FUCKING UK!
kommer att må mest den här våren om jag får se tre favoriter i en sådan omtyckt stad som glasgow, och jag kan bara tacka:

sound of sweden

peppar onsdag då jag ska bocka av SMK!

love this site!

vill ha verkliga kommentarer. från folk som menar det. och tack kära ni som ger mig dem, ni vet vilka ni är. men jag vill inte ha massa fakeidentiteter som alltid skickar typ awesome blog! eller love this site! är det spam eller? varför existerar de ens?

gå ned 7 kg fort!

bara för att jag hetsade beach 08 förra veckan (vissa tror att det var seriöst, jag stavar det IRONI, trots att jag borde vara seriös) så är det annonser om diverse bantningsmetoder på min blogg, haha, gött.

bad hair day.

amen tjenare. back in business. hemma från karlstad. chillar i sängen med laptopen på magen! GO SHIT.
senare blir det klipp hos min favvo frissa. imon blir det eventuellt göteborg igen. på lördag blir det födelsedagsfest för kajjan. och sen tillbaka till göteborg igen och vidare med flyget till glasgow, sen är jag tillbaka i carlisle. grymt bra planer för de kommande dagarna, och lovet blev (blir) förmodligen som jag trodde, fullpackat!

hurra för livet.

fel fel fel.

det jag publicerade nyss skrev jag igår.
nu sitter jag i soffan hos sis i karlstad. svågern kollar på fotboll och borstar tänderna.
det ska jag också göra nu!

he stole my karma, oh no!

summan av kardemumman, grädden på moset. pricken över iet.

någon sa att man ska sova åtta timmar per natt. den senaste veckan snittar jag på tre. och det är söndagnatt/måndag och jag är inte ens trött. trots på resande fot sedan i fredags, alkohol, dans etc. jag borde vara trött.

nu ska jag kolla på control en gång till för idag.

dagens i-landsproblem (läs: beach 08)

min nya ikea stol (hjul, "läder", armstöd, you name it) rullar sakta bakåt om jag inte håller mig i skrivbordet. snacka om att det är jobbigt. lite snett bakåt till vänster hela tiden, rullar in i sängen, drar mig fram, håller i skrivbordet i en minut, kommer av mig med ihållandet, rullar snett båkåt till vänster och in i sängen igen. SUCK! pallar inte. skulle fan ha köpt den heta klotstolen med hjul och fake-läder för HUNDRA FUCKING PUND! hade ju varit värt att slippa rulla snett bakåt till vänster och in i sängen varenda gång jag andas.

PS. (för att referera till parentesen i rubriken) åt upp min sista dammsugare till en svart kopp kaffe nyss. GÖTT!

PS.2 (för att referera till förra inläggert) criten gick bra tror jag!

PS.3 (för att referera till livet) ÅKER TILL SVERIGE IMORRN! :D

PS4. (för att referera till allt) jag gillar: PS, PARENTESER och att REFERERA

deffa 08.

PS. nu har jag bara tio minuter på mig!

superdundersnygg och het sommaren 2008?

stog utanför nef en blöt natt för ca två år sen, min sjal repade upp sig (ni vet en sån där blommig, rysk sak med massa trådar). agnes, min vän, hjälpte mig med att få loss en sån där upprepad tråd så att det slutade repa upp sig. mitt tack, min kommentar löd:
agnes, du är så bra på att sy!

ungefär lika smart var jag nyss. stod och diskade och undrade om jag hann dricka kaffe innan jag måste gå till skolan för redovisning. tankegångarna i min hjärna löd:
hmm. det tar fem minuter att gå till skolan, men visst jag går tio minuter i förväg i alla fall, och det är en halvtimma tills jag börjar, det innebär att jag har tjugo minuter på mig att dricka kaffe, sminka mig, fluffa hår etc.
GUD vad jag är bra på matte, det tog bara en hundradels sekund för mig att räkna ut, shit vad grym jag är!

i samma andetag insåg jag hur jävla dum man är ibland! men det inser man inte på fyllan, man säger precis sånt där man tänker på för sig själv, dumma grejer, som man i nyktert tillsånd hinner inse hur dumma dem är innan man yttrar sig, eller ja, ibland.

på tal om beach 08.

vi i huset pratar med varandra ganska mycket. har djupa disskussionen om allt och ingenting, om livet och dess mening... på msn. går inte ens upp och ner i trapporna. ingen kondition at all på det här stället! kommer vara superfit under den stekheta sommarsolen 08.

det där med beach 08.

idag åt jag lite gröt till frukost, spagetti och köttfärssås till lunch, en dammsugare (ikea) till eftermiddagskaffet.
kom på nu, så här tio i ett på natten att jag var hungrig igen, nu äter jag knäckebröd (ikea) med kalles randiga (ikea).

superfit 08?

idag har jag ätit en påse polly & en påse bilar.
ikea är inte bra för beach 08!

newcastle by van.

newcastle by van.

snart åker vi till ikea i en van.
lite av en överraskning då vi trodde att våran landlord hade glömt av oss denna söndag, men icke. han knackade på för en timma sen och frågade om vi var redo att åka. alla fortfarande klädda i PJs och något chockade, svarade visst, redo om en timma!
(fast nu var det ju inte alla. det är bara jag och micke som offrar oss för laget i en äkta laganda, man måste hålla ihop om man bor på nedervåningen liksom)

blir väl till att shoppa en del. men mest mat. åh tänker på lingonsylten, kaviaren, knäckebröd, marabou, svenskt kaffe!
<3

thank you T!

det luktar rengöringsmedel i hela kåken. städerskorna är här. finally. sista veckan har huset rasat sönder och samman mer eller mindre. disk högt & lågt, matrester, brödsmulor, skor, damm, ölflaskor, you name it, finns överallt.
tycker synd den långa tanten och den korta tanten, de båda är säkert över åttio, och få ta hand om vårat skit. pinsamt! så sitter inne på mitt rum och gömmer mig från röda kinder och liknande.

känns som det blir mer och mer white trash för var dag som går. måste hedra och tacka min inspirationskälla för det:


thursday, i don't care about you!

image116

dagen började jävligt bra. var uppe med tuppen (dvs. halv nio) tog en kaffe framför datorn och den dagliga internet-riden. solen sken och livet, ja livet, kändes riktigt bra.
fick en del gjort under förmiddagen. jobbade med postern och var på tutorial, som gick bra.

sedan började det snöa, hagla och regna på samma gång, jag sträckte mig i ljumsken, kylskåpet var tomt och jag kom att jag blir tvungen att vara uppe 24 timmar om dygnet i typ fem dagar om jag ska hinna med allt jag måste göra innan deadline. livet, ja livet, kändes väl inte riktigt inte lika bra längre.

hej bitterblogg!