The Royal

ikväll blir det ett finfint sällskap med kussarna.
det är FERRA på tapeten.


love you guys :)

kussar

GOD JUL

klockan är nu 00.35 och jag är pigg som en lärka, det är också natten till julafton.
kvällen har varit skum. familjen stress som alltid håller på in i det sista, har suttit soffan bra länge ikväll, kollat på
kvarteret skatan, skrattat, invigde skinkan, slått in paket, käkat julgodis made by me & sis, druckit glögg.

rastlösheten kröp närmre. slutade med att jag & sis satt och maserade varsin förälder. (det känns skumt att det bara är vi hemma. andra sis kommer inte förän på annandagen.)
 eller kvällen före julafton slutar alltid med jussi & o helga natt på radion.

well well. som sagt pigg som en lärka och alla andra sover. är rätt gött att va hemma ändå. lugnet har lagt sig i mitt lilla hjärta, inga jobbiga grannar som dundrar in klockan fyra i natt och lyssnar på drum n' base. hemma is the shit! (i och för sig så är det inte så tryggt här hemma, det låg en uteliggare i trappuppgången här om natten. läskigt som faen...)

nu ska jag ge sömnen en chans att visa sig.


från mig alla till er alla en riktigt god natt (jul)!


svettigt!

skolstress in i det sista. 
imorgon har vi var sista crit for det har aret. 
har suttit i skolan fran klockan nio i morse. planerar val pa att ga hem snart. 

verkar problem med att komma hem pa lordag ocksa. tagen ar tydligen rejalt forsenade pa grund av vadret. och hemma, sverige, goteborg ar det tydligen oversvammning? pallar inte att inte fa komma hem NU. langtar sa jag kan spricka. mami ville att vi skulle baka pepparkakor pa sondag ocksa. too sweet mami!

ah. annars lycka idag nar jag hade fatt mail av sis och bild pa ultraljud. det var nog det sotaste jag har sett ever. hehe, gratmild som man ar kunde jag inte lata bli att lipa lite. 
oh. kan inte fatta att jag ska bli moster, om lyckan finns med!

nepp. nu sticker jag hem. 
maste packas, skissas, ata. 
kanske dricka upp det sista av mitt mulled wine (typ som glogg)?


it feels just like you said it would

it feels just like you said it would

idag borjade ett nytt projekt har i min cell. "pimp my bin". hade lite trakigt, och har alltid velat gora nagot at min trakiga papperskorg inne pa toan. so, har man trakigt kan man alltid pimpa lite.

ganska trakig dag efter skolan idag. sa javla trott efter veckans bravader, sa ville helst stanna hemma. men wtf, det ar ju sa javla shit har. sa tog tag i det vidriga koket. diskade all javla disk (forrutom besticken. saaa trakigt, sarskilt nar ingen diskar efter sig i en vecka), sedan gjorde jag rent alla bankar, dammsog & torkade golvet. kanns lite frascht nu i alla fall. pallar snart inte med det har stallet. eller ja, har inte gjort det nan gang sedan jag flyttade hit. vill bara hem hem hem just nu. men om en vecka ar jag snart pa vag!

nu maste det skissas.
eller leta pepparkaksrecept kanske?

advent.

advent.


nar man inte far tanda ljus pa fangelset sa far man hitta pa egna satt att fira advent. typ som att lyssna pa julmusik och lukta pa pepparkakskryddor. well. det funkade forsta advent i alla fall :)

hell no!

hatar mina flatmates. nu ar det nagon som har snott min kottfars IGEN!
en bra anledning att bli vegetarian.

en san dar sondag.

idag ar det en san dar sondag, nar man vaknar, tittar ut, regn, blast och annu mera regn. en san dar sondag nar man bara vill ligga kvar i sangen, inte ens tanka pa att ta pa sig skorna och ga ut genom dorren. idag ar det en san dar sondag som far mig att tanka pa nar jag var liten. en gramulen hostsondag nar jag och storasyster satt uppe vart rum, som vi da delade, i en helt annan varld och lekte med barbie en hel dag. jag minns hur chockade vi blev nar mamma ropade pa oss och sa att det var middag, da vi fortfarande hade pyjamasen pa. god, i miss the time of my life!

en san har gramulen sondag man bara bakis & deppig. hade jattetrevligt igar, varsta sockerbomben och forfest hos mikaela, mysmys. sedan taxi ner till stan och fats. dar vi blev mer eller mindre fulla snackade med fula engelsman osv. sedan gick vi till terminal 1 dar vi kanske var inne i tjugo minuter. betalade £5 i intrade, £3 i garderoben. javla moderatstalle alltsa. bara en massa horribla manniksor. brudarna dar klar sig som om det vore tropiskvarme blandat med porr. och snubbarna da. shit, skjortnissar och tracksuit. pallar inte engelsman!!

well vi gick vidare i alla fall. till concrete. dar var det battre. dock skitmusik pa lordagar. men... hittade ett hett hangel i alla fall. sedan slutade kvallen valdigt bissart. som det alltid gor pa concrete. typ missforstand och san skit.

ooops. nu fick jag just sms fran hanglet. hahaaaaa :D

my mood

is just lovely idag.
sitter hemma hos anders, väntar på anders. han ska hjälpa mig med hemsidan. äntligen ska det hända något på den fronten. har vart väldig seg med det!

åh. underbar promnenad genom carlisle i förmiddags. just me & ipoden. skönt väder. det känns verkligen inte som december här. det är typ inga årstider känns det som, det enda som märks att det är höst/vinter är att löven ligger på marken plus att det är lite, lite kyligare än i september. ska bli skumt att komma hem till sverige om två veckor, undrar hur vintrigt det är där nu?

ikväll blir det utgång. mikaela blir 21 imorrn, det ska firas vill jag lova. hon bjuder på tårtkalas klockan sex, sedan blir det vidare till fats och sen vidare ut någonstans. känns som det kommer bli en lovely kväll med
gänget :)


nu blir det morrison och köpa förtäring.