fuck fyran.

åh det går ett program om choklad på fyran just nu. damn. har nog aldrig varit så sugen på choklad som jag är nu. allt från varm choklad till en stor fet marabou. jaja. är ju nyttig nuförtiden... och nu blev det reklam (tur för mig)

var på ikea idag. jag & mami. självklart tog det flera timmar. självklart tappade vi bort varandra. självklart blev vi lite osams. självklart drack vi 5 kronorskaffe. självklart kom vi på tusen idéer och ännu mera självklart fylldes bilen med massa värda och ovärda stuffs. :D 

jahapp. då var reklamen slut. 
sukta eller stänga av teven?

vackra pojkar. vackra män.

patetiska pojkar. patetiska män?

nu kom det en föklaring. vet inte om jag ska skratta eller gråta. jag skrev om
my own fucking medicine så egentligen ska jag inte säga något. men hallå? en månad senare?? jag visste att det skulle komma något någon gång. eller jag hoppades att det skulle komma en förklaring samma vecka, en helg senare, eller en dimmig lördagsnatt, det brukar vara så, och det är ganska accepterat. men en tisdagsförmiddag en månad senare? tackar och tar emot, men vettifan om jag ska säga något om förklaringen. kan ju svara på SMS:et han skickade. SMS:ET!!!

vet inte om du läser detta men om du gör det kan ju jag passa på att be om ursäkt för att jag var cp i huvudet för ett och ett halvt år sen och jag förtjänade att vänta på en förklaring från dig. JAG VET. men ett tips gör inte så här mot din nuvarande brud om det någon gång behövs att förklara sig. gör det i tid och på ett vettigt vis.

och ja, du kommer alltid vara något speciellt för mig med!


CASH IS KING!

jag måste ta tag i csn snart. eller inte ta tag i csn, ta tag i mig själv och fylla i csn-papprena. men istället tänker jag på tapeter, hårfärg, juicy tube-lipgloss och teakmöbler. hello ytlig människa!

men som alla vet cash IS king och utan cash så funkar inte mitt ytliga liv. 40 lök in på kontot vore inte fel alls. så därför ska jag nu ta tag i mitt liv.


dagens soundtrack: allt med the shins.

segast i kommun!

jag är seg. denna dagen är seg. internet är segt. endast 14,5% nere av this is england. är pepp NU. men hepp. får väl skjuta upp min bakisfilm tills imorrn då...

PS. milkshake är gött annars.

min kära vän.

imorgon åker hon. hon, han och lilla dottern. min käraste käraste vän. vi som var bästisar & bundis ända tills vi blev sjutton och livet ändrades något otroligt. ny skola. nytt hem. nya vänner. nya intressen. gymnasieperioden. det var nog då man insåg att våra liv inte skulle se likadana ut. vi skulle gå åt olika håll. trodde länge att vi alltid skulle vara grannar, att vi alltid skulle ses varenda dag, men så blev det inte. nu har hon barn, och jag har accepterat att vi iinte kommer att gå med våra barnvagnar tillsammans genom det lilla lilla samhället, där vi växte upp. hon är en supermamma och hon om någon förtjänar det bästa av allt. trots att det inte ser ut som det gjorde när man var tretton så kan jag än idag säga att hon är den av mina vänner som jag verkligen älskar mest av alla på hela stora jorden, hon, lilla fröken A. samtidigt gör det ont i mig att vi inte kommer att ses på så himla länge och att det blir längre och längre tid mellan tillfällena då vi ses och hörs. imorgon flyttar hon med hennes nyblivna familj till canada för att göra karriär och jag vill boka flygbiljett nu! idag var det dop för lilla dottern. som sedan följdes av långa långa avsked. jag hatar att säga hej då. det så overkligt att man inte kommer att ses på så himla länge. det blir så senimentalt, och man vill aldrig riktigt säga "hej då" man vill aldrig gå därifrån. 

åh vad jag kommer att sakna henne!


dear god 2

dear god 2

vore inte helt fel en fredagskväll när chipspåsen tagit slut.

call me.

call me.


hej, jag har ny mobil. har fotat hemmets alla värda ägodelar. inte för att jag är fattig och ska sätta ut allting på annons på blocket. det är så att allt ska testas macron, blixten och resten av alla inställningar på min nya mobilkamera. den känns rätt bra faktiskt!

annars tycker jag att denna bedårande burk förtjänar en plats här på bloggish.

buhubuh. det blev inget malmö idag inte. tiden blev knapp etc. etc. etc. fanns många orsaker, men egentligen inga ursäkter för att missa klaxons. :C


dear god!

snälla varför får man vinterkräksjuka i augusti månad?
spydde alienblod igår och undrar vad jag har gjort för att förtjäna detta?
missar hej-då-kussar-festen idag. vågar inte riskera att hamna tillsammans med porslinskalle hela natten & hela dagen imrogon.

damn. men funderar på att åka med till pärlan i alla fall. tillsammans med en loka päron eller något annat oskyldigt. kan ju alltid sukta efter lammkött (kusinens alla tonårsvänner). garva åt interna skämt tillsammans med kusinerna. eller ja, sitta i ett hörn med min loka päron och inbilla mig att jag kommer att spy.


PS.
är det någon som vill följa med till malmö på tisdag?
jag vill inte missa klaxons live i sverige!!!

it's over now!

nu känns det som att sommaren tog slut. regnet smattrar på fönsterbläcket, musiken känns liksom lite mer dyster än förut och i hjärtat anar jag kalla höstvindar.
jag är inte särskilt bitter alls, vet inte varför det känns som det fattas något. sommaren flög förbi utan att lämna ett enda spår efter sig. har liksom inte fattat att den har börjat än.

jag är tjugoett nu förresten. hade kalas idag. fick en små söta presenter från min släkt och min mamma överöste mig med presenter pga. dåligt samvete för att hon typ "glömde" av att köpa present till min födelsedag och jag blev typ som en tjurig femåring. så ikväll ska jag gå i säng med två nötcreme och en moviebox. och imorgon ska jag fira semestern med att köpa ny mobil (fick lite cash i present).

PS. jag gillar inte att blogga längre!

PS2. bebisskrik är fan ingen höjdare!!

PS3. fast jag har nog den sötaste systersonen ever!!!

my first wedding

my first wedding

imorgon ska jag på mitt allra första bröllop. dock inte mitt eget (det är jag glad för). jag ska ha en klänning. klackskor. frisyr. röda naglar, och så vidare.

är apstressad. mitt liv är uppbyggt på listor, punkter, bocka av fylla på... så det är nog bästa att jag följer mallen.
här är mitt liv just nu:

gå och lägga mig (klockan är nu två, och man ser bättre ut med lite sömn i kroppen) PS. glöm inte brun utan sol, helst en hel tub för att komma upp i standard med systerns bränna

raka benen, för andra gången denna sommaren. den som spar den har.

bränna en skiva med massa the sämst of 2007 (i mina öron)

köpa hårnålar

vad ska jag ha för smycken?

öva på sånger, ta i från magen, glöm inte sätta på micken, titta inte på någon i publiken (god damn har inte sjunkt inför publik sedan nian)

baka tårta inför födelsedagskalas på söndag

frysa tårtan

baka bullar (hej husmor!)

baka förfan 500.000 sorters kakor när vispen ändå går på högvarv

svara på tusen sms

sedan har jag en lista på viktiga saker att göra omgående men mitt liv är alldeles för ytligt och egentligen ganska oviktigt just nu, men fan så stressigt. hej magkatarr! 


PS. sista dagen på jobbet idag. nu har jag semester i tre veckor! YESYESYES.




kasta loss och lär dig slåss!



en annan wanna-make-suicide låt och video. eller så skrattar man tarmarna ur sig.


annars är man en opepp brud som degar medans syster har förpärla till stadens fräsiga torsdagsutgång.
pallar inte med moppekillarna här. hur fan kom de hit? vem känner dem?

pallar fan inte att de pillade på min tjugolöks datta. så tog lappen, sade godnatt, och nu sitter jag här typ bittrare än bittrast. och där ute. där de slåss om vilken musik de ska spela. de har lyckats får tag på alla mina blandskivor, och gänget ba "vaffan är det här" om the bravery, och "jag känner igen det här, vad är det" om cardigans.

PALLA (läs på skånska)


PLAY IT FOR THE GIRLS!



sommarplågor dödar mig inifrån!!!!!!!!!!!!!!!