hey.

life sucks...


allsta jag borde gilla livet har i england. massa lovely people. kanns som en bra utbildning, schysst stad med massa roliga utestallen. men allt som hander har gar emot mig. cp-rummet som jag inte kan lata bli att alta alta & ater igen alta om. hate it. fast kanns lite battre nu nar jag far lana en snubbes (i min korridor) dator.
sedan hande det saker som jag tyckte va really god, and funny, men hepp, det vill inte odet.
ingen lycka ska tydligen unna mig! (eller sa ar jag valdigt bra pa att tycka synd om mig sjalv.)


so. nu ska jag forsoka bita ihop, se posetivt pa allting! + lamna tillbaka datorn till my flatmate.


have a nice weekend. imorgon ska jag nog supa mig full, och glomma alla trakigheter....

too much to tell you...

shit. nu har skolan dragit i gang pa allvar, i mandags startade alltihopa och vi fick redan en uppgift.
topp 3 och botten 3 listor pa massa kategorier. alla kanns sa grymma sa man far prestationsangest.
men shit, det ar bara kora sitt race! ar man inte battre sa ar man inte. sa nu gick jag till en datasal (sitter vid en mac saklart!) for att resercha lite.

engelskan gar val skit btw, vi svenskar umgas hela tiden sa snackar nastan bara svenska hela dagarna. det ar lite dumt, eftersom jag ar samst i varlden pa engelska, men anda kul. our swedish gang is really hot! vi ager carlisle :) 
freshers week (som nollningsveckan hemma i sverige) startade i mandags, massa fulla studenter harjar runt i stan, vilket blev ett jadra drag. funny. igar blev det ingen utgang for min del, men idag kanske man ar pa det igen? gonna love it!

allt ar bra, forutom mitt fucking rum, hatar det verkligen, och att bo i korridor med hyperaktiva english people ar inte sa kul som det later! vi har ett litet kok som vi delar pa 8 pers, sa jag har inte lagat nagon mat an. lucky you brodrosten...
rummet ar inte stort alls, man vill verkligen aldrig vara hemma, inte ens en dator att umgas med. sen ar det laskigt att ga hem pa natten, skumt omrade! men jag har ett overfallsalarm iaf.


shit. saknar verkligen alla sa himla mycket, det kanns som jag ska aka hem snart, att jag bara ar pa semester, men sa ar det liksom inte. sa da blir man lite pissed nar man tanker pa att man inte kommer fa traffa alla pa mycket laaang tid!

till alla er som kanner er traffade: ALSKAR ER! 

hey ho.

inte riktigt lika farsk har langre.
sitter nu pa
skolan har precis gatt kollat runt pa alla datasalar som finns, jag sagr bara shit shit shit, massa heta macar overallt! om jag trvis! annars ar det typ bra. far mitt rum pa fredag sa langtar tills jag far flytta in, kanns lite segt att bara ga o vanta pa det.

annars ar det massa svenskar har! har knappt pratat nagon engelska alls. det kanske inte ar sa bra, men det ar kul med nytt folk iaf.



bye bye.


english....

happ da var man har. kanns sa javla skumt bara! kanns bade bra & daligt.
har inte fatt mitt rum an sa det ar lite segt, sa just nu bor jag pa ett sunkstalle, har liksom inte hittat duschen an...


well. det ordnar sig.

shit.

aja.


hej då sverige!


just den där känslan...

när man är glad och ledsen på samma gång. men det finns ett ord för just den känslan, alltså jag blir frustrerad när jag inte kommer på vad det är för något ord, så jag har redan glömt att jag känner just så.
antiklimax ANTIKLIMAX!

den känslan kommer nog att infinna sig i kväll. det är nämligen hejdåfest ala royal rangers, kusinerna! antar att det blir pimpla rödtjut någonstans sedan voda? vi får se vart det bär men det känns mest nostalgiskt där.

well. sista helgen hemma börjar sakta men säkert ta form. idag´blir det ju som sagt utgång, imorgon hejdå-middag med mamma, pappa, mormor & morfar. och på söndag är det liksom dags. shitpommes. jag kan verkligen inte fatta det här? helt sjukt.

hrm... nu måste jag gå och rösta. BYE

PACKA.NU!

hrm. hrm. packa! jo det borde jag gör nu nu nu!
men, fastnar här istället, framför datorn & massa sidor med
illustratörer eller på aftonbladet och läser om allt hemskt!

men allt det gör jag för att jag orkar inte gå i genom hela min garderob och tänka tre år framöver. DAMN, vad ska jag packa?? shit shit shit. nu är det bara 2 dagar kvar här hemma... man vill liksom hitta på andra saker då än att packa!

well. idag är jag ledig igen, så då sov jag lääänge, sen hängde jag med hunden, bakade äpplepaj som jag överraskade mami med då vi tog en tripp till stugan, hängde där ett tag och nu är jag hemma igen, och inser väl att jag borde ta tag i skiten...

back to business.

äntligen.

det blev en mys-fika med madde. vill inte lämna alla! well that is fact. nu är det min tur. vi ses till jul!

kom på att jag måste förtidsrösta innan jag åker. det hör ju till sin plikt att rösta, annars hade jag gärna skitit i det och va en soffliggare, som dom kallar det! är liksom så trött på denna valdebatten och ord som "nånannanism", "skandal", "allians", "intrång i nätverk", allt är bara pladder coh ändlösa diskussioner i min mening, särskilt eftersom jag inte är insatt i det, orkar liksom.
jag vet att detta upprör många, som tycker att det är så viktigt med politiken. jag anser att jag kommer ändå att vara den jag är, göra det jag vill dock under olika omständigheter. visst har jag en åsikt, men tror inte att lilla jag kan förändra särskilt mycket. men då kommer ni med någon demokratiförklaring. FINE, jag tycker det är suveränt med demokrati. men det kommer ändå aldrig bli ett drömsamhälle. dagens samhälle styrs inte från lilla sverige, världen är faktiskt större än så, och vissa länder styr mer än andra! och man kommer alltid alltid vara påverkade av det.

okej där kom min åsikt. men jag har varit väldigt förvirrad och jag vet inte vad jag ska rösta på, det har varit en stor gåta för mig, men nu äntligen börjar det att gå upp ett ljus för mig, har äntligen bestämt mig! det känns skönt, skönt o veta vart man står. så på fredag blir det till att gå & förtidsrösta, tänker inte vara någon soffliggare &
ni alla som läser detta (?);
jag tänker stå upp för demokratin & utföra min plikt.


godnatt.


kära läsare!

gud vad min blogg måste vara intressant. idag har jag haft två unika besökare.
dessa unika besökare är nämligen unika JAG i egen hög person. wow.
ju färre desto bättre kanske? då kan man ju i princip yttra sig om allt, förtälja de alldra mest hemliga hemligheterna, alla mina djupa tankar om livet, och saker jag inte vill säga till någon...
kanske inte ens vill erkänna dom för mig själv!
nej det blir nog inget sånt.

damn. jobbet idag alltså, kändes rätt värt, kände mig väldigt överflödigt.
men men, är ju inte direkt överflödig i ekonomin så, tackar, bockar & tar emot den tjugofemte!


:) ikväll blir det fik med madde, eller om rättare sagt trettiotre minuter. dags att styra upp sig!

kan man säga att nedräkningen har börjat nu?

5

it's friday today.

well. helgen är alltid alltid välkommen. även fast jag ska jobba lördag & söndag så är helgen grymt välkommen.
det verkar som det blir mys hemma idag också, packade just upp massa matvaror som mami & papi vart å handlat. kanske en smak på vinet som jag köpte till mamma i grekland?
annars är jag väldigt
filmsugen idag...


imorrn blir det till att jobba sedan utgång. trevligt. sista helgen hemma, vilket att jag kan göra vad jag vill, för hit lär man inte komma på ett jävla tag! yes.


men. nu är det jag som ska leka husmor.
det tycker du är på tiden va, frajscha?


då var det natt igen då.

ser ut som en till sömnlös natt för min del. fuck, jag vänder på mitt dygn!

skulle greja lite med min hemsida, ooops så var klockan redan halv ett.
men nu har jag ändrat lite så
den ser lite trevligare ut. dock ännu inte klar, jag är lite seg. men det är ju trots allt första gången jag gör en hemsida (om man inte räknar med i tvåan på media, då vi kodade oss i genom en hel vår, vilket jag inte kommer ihåg ett jota i från)


well. nu ska jag krypa till kojs, rätt trött nu, men längtar till boken


sömnlös natt.

lovely.


det var denna favorit som höll mig vaken. massa intriger & kärleksförklaringar så kunde jag verkligen inte sluta läsa, pigg som en lärka, men det var det värt. har inte läst klart den än, men i natt kanske?

gud vilka trevliga nattäventyr jag sysslar med.
jaja, man har väl inget annat att välja på those days?!

men ack, åter igen till boken "när lucy sullivan skulle gifta sig" & marian keyes. hon skriver otroligt bra. Helt sjukt, JAG GILLAR BÖCKER.  (har typ läst en bok per år i mitt tjugoåriga liv + harry potter böckerna, men denna sommaren har jag nog läst, typ fyra. nöjd.com)
så nu ska jag plöja alla marian keyes böcker efter denna, har även läst vattenmelonen som också var jättebra, lite seg i början men ordnade upp sig!


well. nu är det bara elva dagar kvar tills jag flyttar... damn. nu börjar man bli nervös. shit shit shit.


BLÄÄÄ.

nu är jag trött på det här. alla drar härifrån och det ska jag med. lovely. vill inte sitta av mitt liv i denna hålan. nu är det riktigt BORING här så det finns inte.