fuck that shit!

fan ta mig. jag gick ut igår! jag visste att jag inte skulle kunna hålla emot.
nu sitter jag här och kliar mig i håret, och undrar hur fasen jag ska ta tag i livet!

ångest ända upp till taket.

från popkonst till nervvrak.

anken var att jag skulle vara duktig idag. läsa böcker och researcha om 60-tals design.

kommer hem. oj vad datorn ser ensam ut. har ju faktiskt varit ensam hela dagen. 
snäll som jag är hänger jag med den ett tag.

sedan kommer förnuftet hem. det påminner mig om att jag faktiskt borde plugga. 
okej, tänker jag. jag kokar lite kaffe och så sätter jag igång med läsandet tillsammans 
med en kopp. 
well done! öppnar boken, mm kaffet är gott, läser lite om che guevara, tar sedan en stor klunk kaffe till. AJ AJ AJ. det skulle jag inte ha gjort. brännhett. skollar min tunga. nu är motivationen totalt död. försöker kyla tungan med lite vatten. efter tio minuters självömkan, tar jag tag i boken igen. lyckat försök, INTE!

då kommer jag på tusen andra saker jag vill göra. åh, rita lite! åh, klistra lite! efter litet kreativitetsryck knackade förnuftet mig på axeln igen; hallå! det ligger 14 ton böcker på ditt golv, gör något!!

okej, lite mer motivationspepp tänker jag (vilket jag har konstaterat bara är undanflykter) 
jag gör en plugg-playlist :D tjoho. 
och det var mina senaste tiominueter av arbete och duktighet.

hej-jag-tror-att-jag-blir-mer-motiverad-av-detta-och-kommer-att-jobba-effektivt-hela-kvällen-listan:


92263-35

tillbaka & förlovad.

då var man tillbaka på fängelset. inte så mycket bättre än förra gången jag var här, förutom att jag har med mig fästmannen (ey, min dator om ni inte hänger med) vilket är ett stort plus såklart!

men nu är jag mest hungrig efter en lång resdag. men har ingenting i kylskåpet, frysen, skafferiet. och dessutom orkar jag inte vara social med britterna. blääää!

godnatt.

woken.

fikastunden i eftermiddags bestod av mor, moster och två kusiner. varav en jag inte har sett på fyra år. riktigt kul att se henne igen! annars var det ett väldigt trevligt och sofistikerat (med tanke på att jag & en kusin stod o garva framför webcameran i en halvtimma) besök.

nu har jag lagat massa mat. kycklingwok. luktar hur gött som helst, och jag har bara ätit en semla idag (åt ju ingen igår på själva fetisch-dagen) så mår min mage som ett cepe. 

den 21 februari
klockan är nu 20.30
imorrn ska det snöa i stockholm
(har roliga detaljer på min dator, lalala)


smaklig måltid!

:D

:D

min dator är rolig!

skulle ha åkt till göteborg idag, men blir uppskjutet till i morgon.
då blir det lunch med agnes  och eftermiddagsmys med lisa. det blir säkert bra fräscht!

annars är heroes väldig väldigt bra. och desperate ohlhla är ungefär SVINBRA!


nu ska jag städa lägenheten, eftersom min mor är så nervös när det vankas gäster.



är det någon mer som har märkt att sverige är kallt idag?

kickar & extaser!

FÖRSTA INLÄGGET FRÅN NYA DATORN!

ho ho ho. idag är jag pepp.

klockan 13.23 plingade det på dörren. jag för endast iförd pyjamas (slöfock nr. 1, borde få ett galapris), kastade på mig nåt som visade sig vara gamla countrybyxor från nittioåtta och ett betty boop-linne från h&m.
kastade upp dörren, ebba for ut och låtsades vara bästis med leverantörsnubben, grabbade en penna, skrev på. och nu nu nu nu, har jag den lilla kära lappen framför mig. LYCKAN, är mer än välkommen :)

down.

sånt här som inte jag har.


hemma i sverige. sjuk igen. ett herrans liv. orka.


IKEA

IKEA


lordagen tillbringades pa tag till newcaslte, som bjod pa regn och det irrades runt och letandes efter ett nagonstans att avnjuta en varm kaffe. sedan saklart manga minuters tillbringande pa h&m. efter det tog vi taget till metrocentre dar vi var pa IKEA (meckat). sex brudar vallfardade med forvantingar pa klippan & billy. vilket resulterade i en massa sentimentala skratt och underbara produkter i swedishfood-shopen. handlade massa gott, som sill, lingonsylt, vastskotaklosterost, falukorv, marabouchoklad, polly, och gott & blandat saklart.

blev aven en badrumsmatta, termos, mugg, forvaringslador & en bla ikeakasse (oh borde verkligen tvatta idag, men har inga tokans, fan)

sondag:
ah. hatar sondagar. verkligen! allt ar gratt. ingenting star pa schemat. jag vill ocksa kolla pa film och mysa, men mitt hem tillater inte sant. inte min dator heller. sondagar ar en dag som far en att vilja ta ett rakblad placera det pa handleden... eller nej. langtar mest bara hem!

sa finns de anda manga andra.

brittiska pojkar/man.

for det forsta:
var finns smaken? (utsvangda jeans som ar blota och fransiga langst ner? hello!)

for det andra:
(okej det finns sakert en hel del heta man i det har landet, men inte manga har hamnat i carlisle.) de som har smak & ser bra ut i den har stan. varfor har de fula flickvanner?

for det tredje:
om de inte har flickvanner sa ar de gay. (okej gay-fenomenet finns aven i sverige)

vill ju bara hangla lite. (bara lite) (men tydligen ar man for ful for att fa en av dom dar)

och delat ut alternativ.

oh, gosh. lektionen var ett starkt somnpiller! imrie ar jobbig som gav oss en essay pa 2.000 ord till den tjugosjatte. vilken korv han ar.

firade att lektionen slutade med en uppiggande kaffe pa costa, sa uppiggande att man helt plotsligt kande for att ga ut ikvall. gick till tesco och kopte ol och strumpbyxor eftersom vi styr coctail-tema ikvall. tjoho. jag ska fa anvandning av min nyarsklanning igen :) far bara halla tummarna pa att ingen rokig britt eldar upp det fluffiga yttertyget.

ha en trevlig kvall. jag ska dricka cosmopolitan!

och nar dom sagt hur du ska vandra.

jag maste lara mig koka gott kaffe, dissa snaffet och ta tag i propert kaffe! idag: misslyckat forsok. bla! kaffet sumpigt och mjolken kokade over i micron.

idag har vi design discourse for forsta gangen pa tva manander eller nat. skumt. snubben har vart sjuk. formodligen psykiskt. aja. synd om honom, gott for oss. nu ar det gott for honom (han far ju lon igen, och han mar tydligen bra), synd om oss (som maste arbeta med en massa trakiga uppsatser).

undra om nya heroes har kommit? i sa fall vill jag till 37:an :)

big big big time!

big big big time!

i fredags bestallde jag en forlovning, giftermal, livskamrat. denna ljuvliga lilla lappe! ah, vill ha nu. come to me! (oh, my! min fina blaa imac-pensionar nu lamnar jag dig och begar skilsmassa)

annars har helgen bestatt av:
fredag: bio med en massa svenskar och ross. tog en bars gick till brickyard dar whiskycats(?) spelade. hrm sag tva latar men det var riktigt bra!

lordag: var i glasgow med stina & hanna. akte buss, tag hamnade i lockerbie. hrm... skottlands mest pittoreska stad? sedan efter tag hamnade vi i glasgow. det kallar jag kontrast.

glasgow bjod pa hundra pundsshopping. antligen skont att fa lite storstadspuls.
oh. vill flytta till glasgow! nu!
blev ett par jeans, tva t-shirtar, en skon nastan-hoodie, fyra orhangen, tva harspannen, en sjal, ett halsband och en massa intryck rikare. ohlala sa skont!

kvallen belv lang, med nagra bars och lite dansant pa moods. urk! stog mest och tittade pa patetiska 40+;are som gjorde allt for att fa till det den stundande natten.

tanten som dansade framfor ett antal suktande man (som mest tittade pa oss runt tjugo :/) hon gjorde sitt alldra basta for att fa nagon av dom dar, men tror inte att hon lyckades, for movesen var mer at ett aerobicpass an en forforisk beyonce-dans.

snubben, som nog var mest full, sag ut att tatt sig ut sjalv i jakten pa ett skjut, forsokte lite blygt ragga pa dansgolvets alla tjejer. sag inte heller om han lyckades. men med den takten i blodet ar det nog ganska osannolikt. testa raggandet pa jobbet, tesco eller nat isallet!

dessa stackare.blev mest rord over att det ar sa. dor alla chanser fullkomligt efter 40? aldersnojan!

sondag: hrm. har vaknat, kakat frulle, druckit kaffe, msnat, googlat pa diverse saker. ska ta pa mig skorna och ut o traska lite. resten blir en overraskning!

well well. take care mates!

orden.

orden.

dagens: typografi aka. typography
inte sa velldans kul just nu. men det brukar ju vara det, nagon gang.

annars: jorasatte. hander inte mycket. sena filmkvallar, somnlosa natter. later som jag ar trott!

nu: annu mer typografi. ska hanga med skrivaren tror jag.

skumt.

skummare skummast!

funkar det nu?