en tråkig dag.

alla förväntningar på denna dagen var bara att den skulle bli tråkig och seg (som sagt gillar inte att packa).

sedan damp nya numret av sonic ner i brevlådan. JEY. en kopp kaffe och sonic gjorde min dag. för ett tag...

sedan blev det tråkigt igen. nu regnar det jättemycket också.

it's finally friday. i'm still not in love.

mina kläder ligger vikta i fina högar. mina skor står på rad. har fortfarande inte gjort i ordning på väskorna. alla dessa handväskor som ska med. och vad ska inte med. hatar att packa ihop ett liv och resa till ett annat. för det är precis så det känns. man har ett liv här och ett annat på den andra sidan. livet från den ljusa sidan är någonting annat det.

idag är det som sagt fredag om ni inte visste det. min mage vill ha öl. inte midjemåttet men den där magen innanför. någon som är på en bärs?

vill suga ut det sista ur detta land innan jag åker. vill skratta så mycket som möjligt i detta livet innan jag åker till det andra. till andra sidan.

det är torsdag. jag är inte kär.

image85

nu bloggar jag igen (det känns numera som en synd. eftersom jag inte gillar det. egentligen).

fixartorsdag idag. england närmar sig. idag har jag lämnat tillbaka lånade saker. varit på banken. kopierat massa papper. skickat iväg viktiga papper. gått en långpromenad. (typ medans jag gjorde vissa saker samtidigt) pratat länge med en kär vän i telefon (telefonsamtal till england. pappa kommer att älska mig!!)

och nu. kom mamma hem. "ska vi dricka lite kaffe?" "ja tack!" svarar jag.

PS.
älskar hösten och solen.

kryper fram till korset.

eller hur är det man brukar säga.
okej. kan väl uppdatera mig om mitt liv en aning.
känns som det fattas en att inte göra det. samtidigt är jag så trött på bloggish.

var i stockholm i helgen. helt underbart. hälsade på världens bästa madde. åkte massa t-bana. dissade slottet. ¨t världens största macka. drack vin. drack öl. dansade till tre på natten. träffade kusiner. sedan åkte jag tåg. och just nu är jag i karlstad. har agerat en god moster. shoppat tills jag droppat. (JÄTTEFINA SKOR FRÅN MYRORNA & HETA BLÅJEANS FRÅN MONKI)

så det så.

snart åker jag tillbaka till landet i väst. till ön. till friterat. till pintsen. ett nytt år. nya utmaningar. 
me like? den som lever får se. 

hej då bloggen. vi ses inte imorrn!

så här ligger det till. bloggdöden har drabbat mig också. som pesten. en böld som bara har växt och växt. och nu orkar jag inte mer. grejen är att jag är ägare av minst tre olika bloggar, en inaktiv, en knappast aktiv och en fd. aktiv blogg. jag är även ägare av fem olika mailadresser. jag är medlem i ett flertal communityn på internet. har medlemskap här och där. ja, ni vet ju. man signar är aktiv ett tag, sen faller allt ur glömska. det senaste medlemskapet är det hatade facebook. jag hatar det för att det är så där jävla personligt. vem som helst kan få reda på vad som helst om vem som helst. allt som krävs är ett litet medlemskap och en vänförfrågan. eller så får man se till att leva enstöring hela sitt liv. gömma sig för alla digitalkameror. byta namn eller bara skaffa kompisar över 90.

men ändå är jag medlem där. tittar till den varje dag. lika nyfiken som alla andra.

men det här med bloggen känns liksom fortfarande något privat och personligt. just nu vet jag inte om jag vill eller kan säga allt som jag egentligen spricker av om jag inte kan yttra mig. det finns en skrivarlust. men inte här. har ingen aning vem du/ni är som läser detta just nu. får aldrig någon respons eller någon kommentar så jag har inget att säga till dig/er längre.

so. bye bye bloggen. kanske kommer tillbaka näg jag är en mogen banan för uppgiften.


stora staden i väst

stora staden i väst


Idag på jobbet är det tyst. Jag vet inte riktigt. Just nu håller jag på att ta "bloggandet-oskulden-på-jobbet". har liksom aldrig hänt. jag är för feg, för klen, för vek... typ jämt.

imorgon åker jag till stora staden i väst och ser kära kära håkan igen. det var längesen. hoppas på gamla klassiker & sol. lite bärs och bra sällskap blir det också. det slår aldrig fel.


familjen.

mamma har fått hörapparat. pappa visslar och pratar om att göra drapperi av ölringar/påsklämmor.
men just nu pratar de bara om 60-talet.

gotta love it! (i små portioner)