lunchflirten.

lunchen är bra.
när man bor nära jobbet tar man cykeln hem på lunchen för att äta den "nyttiga" lunchlådan vi lagade igår, jag och min sambo (eh. min syster. vi är numera sambos över sommaren då båda åker tillbaka till hemstaden för att slita ihop till det dagliga brödet). men lunchen är bra på så sätt att man kommer hem. öppnar ett brev med en check i på £200 (du är välkommen tillbaka lilla depositionen) sedan ringer man och beställer en trevlig
prenumeration och får prata med en trevlig mans-telefon-röst. jag passar på att vara extra trevlig tillbaka och försöker skämta lite. vet inte om det gick hem, men lite lunchflirt är aldrig fel (man kan ju alltid hoppas att han tänker: "åh, vilken trevlig tjej. synd att vi inte fick prata lite till" hoppas nästan på att han googlar på mitt namn, och skickar ett bukett rosor, för det har jag aldrig fått)

well. back to work!

blöta gator & torka i fingrarna.

samtidigt som regnet kom dog min lust till att skriva. brukar annars vara norra europas mest sanna klyscha. regniga sommardagar: då man antingen läser böcker 24-7 eller skriver en.

men just nu är det torka på allt som har med ord att göra. att fastnar, stakar sig. bloggen är inte särskilt uppdaterat om det senaste i mitt liv, men det är torka där med. jag går upp, går till jobbet, kommer hem från jobbet, lagar mat, gör nåt (dvs. fördriver tiden med diverse menlösa saker som datorn, teve, promenad, bajsa etc.) går och lägger mig. fast helst jättesent. mamma tror att det beror på min kreativitet som vaknar till efter 23 då jag vill göra allt från att måla om till designa böcker eller baka. (lärde mig i helgen att baka är också minsann kreativitet, och jag gjorde ett försök, man ska inte göra bakförsök med gott självförtroende, det gick inte bra. men kladdkaka det kan jag baka mer än så svänger det inte)

jag har insett att jag aldirg kommer att kunna bli en 8-17 människa eller 7-16 som jag någon gång under stress och lidelse av skoltrötthet uttryckte mig här i bloggen. det tar alldeles för mycket fritid. (hej, klaga på jobbet efter tre dagar, fast jobbet är kul men inte tiderna).

nu ska jag sova och
läsa bok.



(det kanske inte var någon torka ändå?)

hemma igen.

vi hade en paté i hennes väska, var fan är den då?


det märks att man är hemma igen. dialekten!
efter att ha umgåtts med mamma & pappa i två dagar så har man blivit påmind om hur för jävligt det låter, men söta är dem.

hultsfred gav mig en jävla hosta, känns som lunginflamation vol.2 2007 men är väl en vanlig hederlig hultsfredsjuka.

på tal om det, så var hultsfred kung iår. såg en massa bra skit. drack en massa god öl. bara så där festivalbra. men just nu har jag tunghäfta (heter det fingerhäfta) så jag får inte ut något i ord. fett bra var det i alla fall!

sveriges bästa?

så jävla arg på hulstfredsfestivalen 2007. varför har de inte bokat bra band i år (som inte ställer in). det sägs att hultsfred ska vara sveriges bästa festival, men det är nog ren jävla hybris från deras sida.


everybody dressing up i'm dressing down!


KUK.

:)

då har man blivit vuxen. för vuxen är man väl om man har blivit moster. beror kanske på ålder och mognad också, så bestämmer mig bara för att ha blivit moster!

så himla roligt, och på lördag åker jag hem till sverige igen, för att ta mitt mosterliga ansvar och ha sommarlov i fyra månader, sommarlov som kommer innebära jobb, jobb, jobb!

åhhh! hon kommer bli den bästa mamman ever. 

stressad som en duracellkanin, så, klart slut!

now: speed-sewing.

inte utan mitt kaffe.

natten var lång och tråkig.  såg solen gå upp. fåglarna kvittrade och jag byggde sandslott. 
det är så de sömnlösa nätterna ser ut nuförtiden. trots sömnpiller vill min kropp inte sova nattetid. men idéer får man. tusen idéer om allt och inget. tusen tankar om framtiden. tusen todo-listor skapades. 
och någon gång mellan idé och verklighet, mellan 6 och sju på morgonen, har jag somnat. glömt bort hälften, mer eller mindre konstaterat att alla dessa tusen idéer om allt och inget var ganska korkarde, och inte alls så där superdupersmarta som jag tyckte då. när jag vaknar någon gång runt tolv kan jag inte tänka alls, och är absolut inte så där mitt-i-natten-pigg och kan knappt andas utan mitt kaffe.

nu har jag druckit ur den vita, fina koppen, som jag en gång köpte på ikea i newcastle, som för övirgt har varit stulen av någon granne i månader, men har nu kommit tillbaka till matte.
men kaffeångorna gjorde mig inte till en bättre människa, och denna lördag känns lite meningslös och jag borde verkligen börja packa lite inför flytten. 

det bästa är att vi åker till hultsfred. jag är glad!